Taninform
2023. június 09., péntek Félix napja

Pályázati lehetőség!

Az Önök intézménye érdeklődik a modern eszközök iskolai alkalmazása iránt?

Vállalná példaértékű gyakorlatai megosztását, ezen tudás átadását más intézmények pedagógusainak?

Jelentkezzen most a Promethean ActivIskola Hálózatába, és mi lehetőséget biztosítunk az oktatási intézmények közötti együttműködésre, kapcsolattartásra, ezáltal segítve a helyi jó gyakorlatok oktatási rendszerben történő elterjedését, illetve a pedagógusok és az intézmények további fejlődésére az interaktív taneszközök használata terén.

Pályázati felhívás

Jentkezési űrlap


Tisztelt Felhasználók!

A diákigazolvány igénylés elvégzésére szolgáló modul leírása megtalálható a www.taninform.hu weboldal Segédanyagok menüpontjában, az Esettanulmányok alatt.

Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel az elektronikus igényléssel kapcsolatban, kérjük keressék fel ügyfélszolgálatunkat.


A Nagy pedagógus életpálya konferencia előadásainak anyagai már letölthetők!

PDF formátumban...


Hírlevél 2010. június

Tisztelt Felhasználók!

Megjelent a júniusi Taninform hírlevél, melyből ismételten számos hasznos változtatásról értesülhetnek.


Tisztelt Intézményfenntartó!

Informatikai normatíva!

Kérem, engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2010. évi költségvetési törvény szerinti szakmai, informatikai kötött felhasználású normatívára. A támogatást idén is az intézményfenntartók igényelhetik és csak folyó évben használhatják fel.


Hírlevél 2010. május

Tisztelt felhasználók! Megjelent a májusi Taninform hírlevél, melyben ismét számos módosításról és újdonságról kívánjuk tájékoztatni Önöket.


Hírlevél 2010. április

Tisztelt Felhasználók! Megjelent az áprilisi Taninform hírlevél. Számos egyéb változtatás mellett lehetővé tettük, hogy az intézmények teljes jogú admin felhasználója a biztonsági időkorlát alapértelmezett 30 percét, 15-60 perces időintervallumon belül, tetszőlegesen módosítsa.

Hírlevél 2010. március

Tisztelt Felhasználók! Megjelent a márciusi Taninform hírlevél, melyből ismét számos kisebb-nagyobb változásról informálódhatnak. Elkészült többek között az Évközi pedagógus váltás visszavonása nevű oldal, mely a tévesen átadott órák korrigálására nyújt lehetőséget

Tisztelt Felhasználóink!

Az évközi tanárváltást követő órarend módosítás és egyéb funkciók használatának könnyítése érdekében fejlesztőink készítettek egy új órarend szerkesztő alkalmazást, mely az Oktatásszervezés modul, Órarend menüpontjában érhető el, Kiegészítő órarend szerkesztő néven.


Tisztelt Felhasználóink!

Ügyfélszolgálatunk az informatikai rendszer átalakítása miatt 2010. január 10-ig nem lesz elérhető!


Tisztelt Felhasználók!

Ismét elérhető az októberi statisztikai adatlapok kitöltését segítő KIR-STAT generálás funkció. Jelentős változás, hogy az adatlapok és a bennük lévő táblázatok akár egyesével is elkészíthetők. Az adatszolgáltatás beküldésének határideje 2009. október 15

Tisztelt Intézményfenntartó!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a 2009. évi költségvetési törvény szerint az intézményfenntartók idén is igényelhetik a szakmai, informatikai kötött felhasználású normatívát. A támogatás ez alkalommal is csak folyó évben használható fel. A közoktatási intézmények informatikai fejlesztését szolgáló, kötött normatíva felhasználásának rendjét a 28/2009. (VIII. 19.) OKM rendelet szabályozza, amelyet megtalálhat a Magyar Közlöny 2009/116. számában.
 
A 28/2009. (VIII. 19.) OKM rendelet szerint a fenntartók – a korábbi évekhez hasonlóan – a támogatást informatikai eszközökre, azaz hardverre és szoftverre, valamint szakmai eszközökre és taneszközökre fordíthatják. A normatívát – a tavalyi évhez hasonlóan – a fenntartónak kell igényelnie, legkésőbb 2009. szeptember 11-ig.
 
Levelünkhöz mellékelünk egy segédletet, amelyben a normatíva igényléséhez szükséges legfontosabb információkat talál.
 

Hírlevél 2009. szeptember

Tisztelt Felhasználók! Megjelent a szeptemberi Taninform hírlevél, mely a Taninform program moduljainak Kezdőoldalán is megtekinthető, és amelyben többek között az Oktatásszervezési modul, a Napló modul, és a Rendszeradminisztráció modul újdonságairól is olvashatnak.
Gyors belépés
OM azonosítóval:

OM azonosító:


Vagy válassza ki intézményét
(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Zrt., 2003-2010. Minden jog fenntartva.