Taninform
2020. április 02., csütörtök Áron napja


 
 
 
 
Szolgáltatások
 
Célunk, hogy a Taninform segítségével a közoktatási intézmények és a fenntartók adminisztrációs és ügyviteli munkáját megkönnyítsük. A Taninform szoftver megrendelése esetén az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat nyújtjuk térítésmentesen megrendelőink részére.
 
 
 
 
Kialakítjuk a Taninform használatához szükséges feltételeket. Beállítjuk az első bejelentkezéshez szükséges felhasználói nevet és jelszót.
 
A technológia fejlődésével folyamatosan lépést tartunk. A rendszer továbbfejlesztése során az újabb verziókat munkatársaink központilag telepítik, így az átállás a felhasználó számára észrevétlenül történhet.
 
A programba való belépéshez egyedi azonosítót és jelszót biztosítunk, mellyel megakadályozható az illetéktelen személyek hozzáférése a rendszerhez. Ez a jelszó a felhasználói fiók című menüpontban bármikor megváltoztatható.
 
A jogszabályváltozásokból fakadó módosításokat a szoftverben késedelem nélkül átvezetjük.
 A testreszabás a szoftver bejelentkező és üdvözlő képernyőjének kialakítását és az alapadatok feltöltését is magában foglalja.
 
A Taninformot megrendelő felhasználók számára lehetőséget biztosítunk a szoftver használatának gyakorlati oktatáson történő elsajátítására.
 
A szolgáltatás keretében - megállapodás szerint - az intézmények adatait (név, cím, elérhetőségek, állapot, adószám, PIR szám, OM azonosító, alapítás éve, típus), valamint a feladat-ellátási helyek adatait feltöltjük.
 
A felhasználói igények minél magasabb kielégítése érdekében a szolgáltatást megrendelő ügyfél munkaidőben telefonos ügyfélszolgálatot vehet igénybe. A Taninform működtetése során felmerülő esetleges kérdésekről, jelentési, adatszolgáltatási kötelezettségekhez kapcsolható információkról, valamint a szerződésekkel és szolgáltatásokkal, kapcsolatos napi ügyintézésről érdeklődhet. 
A korábban már egyéb rendszerekben rögzített adataikból igyekszünk minél többet a Taninform adatbázisába átemelni.
 
A Taninform szoftver minden megrendelője részére ingyenesen felhasználói kézikönyvet biztosítunk, mely elektronikus formában is letölthető a www.taninform.hu weboldal Segédanyagok menüpontjában elérhető Kézikönyvek almenüpontban.
 
A Taninformban tárolt adatokat a rögzítés pillanatától a legkorszerűbb mentési technológiák védik, így az egyébként rendkívül költségigényes archiválás a legkisebb felhasználók számára is elérhetővé válik. A szoftver lehetővé teszi, hogy évek múltával is bármely kimutatás ugyanúgy hozzáférhető, mint az elkészítés pillanatában. Az elektronikus archiválás a nagyobb intézményeknél jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.
 
Hírlevelünk havi rendszerességgel e-mailben tájékoztatja a programot használó intézményeket és fenntartókat az aktuális frissítésekről és a program új részeiről. Olvashat benne oktatással, tanügyigazgatással, képzésekkel, szakmai szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat.
 
Bővebb felvilágosítást ügyfélszolgálatunkon kérhet a (06-30) 633-97-49-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@taninform.hu email címen.

Lehet nappal vagy éjszaka, tartózkodhat az intézményben, otthon vagy akár külföldön is, a Taninform nyújtotta szolgáltatások az Internetnek köszönhetően szinte korlátok nélkül elérhetők.
 Cégünk biztonságos üzemeltetést tesz lehetővé a legmostohább körülmények közt is. A nagyfokú adatbiztonságot a legfelkészültebb szakemberek nyújtják. A szoftver esetleges hibáit folyamatosan és minden felhasználó számára javítjuk. A rendszer továbbfejlesztése során az újabb verziókat munkatársaink központilag telepítik, így az átállás felhasználó számára észrevétlenül történhet.
 
Az 1990-ben alapított pedagógiai szakmai folyóiratot, térítésmentesen juttatjuk el az intézményfenntartók részére. A Taninform szoftver használói számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az intézmények bemutatkozhassanak az egyedülálló, 9500 példányban megjelenő, az ország valamennyi közoktatási intézményébe eljutó Új Katedrában.
 
A tutori szolgáltatás célja a felhasználói igények minél magasabb szintű kiszolgálása, személyes kapcsolattartón keresztül. A szolgáltatás igénybe vételére a Taninform Gyémánt felhasználói jogosultak. A tutor személyes segítséget nyújt a felhasználóknak a Taninform szoftver használatának bevezetésében, a használat feltételeinek kialakításában. A szolgáltatás révén személyes és helyszíni konzultációt biztosítunk. Amennyiben jogosult a szolgáltatás igénybe vételére, kérjük, hogy az alábbiakban regisztráljon. Bejelentkezését a Taninform munkatársai fogadják, és kezdeményezik a kapcsolatfelvételt, hogy Ön a szoftverrel kapcsolatos kérdésekre személyesen kapjon választ.
 Az elmúlt években a közoktatási feladatok ellátásban egyre nagyobb szerephez jutottak a többcélú kistérségi társulások. A Taninform Kistérségi Plusz szolgáltatás a többcélú kistérségi társulások keretei között közoktatási feladataikat ellátó intézményfenntartók számára nyújt segítséget. A szolgáltatásra a Taninform Kistérségi Plusz Csomagot igénylő felhasználók jogosultak. A szolgáltatás révén a kistérségi társulás azonnal, friss, naprakész, összesített adatokhoz juthat és listázhatja azokat. A szolgáltatás további előnye, hogy a felhasználó szükséges információkat könnyedén előállíthatja, mert az adatokat igény szerint csoportosíthatja. A felhasználó számára fontos eseményről vagy megkeresésről értesítheti az intézményeket. Körlevelet írhat, vagy a levelező funkció segítségével közvetlenül kommunikálhat egy kiválasztott intézménnyel. Összesített adatokat készíthet például a tanulólétszám alakulásáról, vagy a pedagógusokról. Amennyiben jogosult a szolgáltatás igénybe vételére, kérem, hogy az alábbiakban regisztráljon. Bejelentkezését a Taninform munkatársai fogadják, és tájékoztatják a Taninform Kistérségi Plusz részletes szolgáltatásairól.
 
A kistelepülésen működő iskolák számára egy összetett program elsajátítása gyakran követel átlag feletti erőfeszítést. Egy kistelepülés iskolája nem tudja a pedagógust hosszabb időre nélkülözni, ezért számukra olyan távoktatási szolgáltatást fejlesztettünk ki, mely révén a Taninform szoftver működését, használatba vételét könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban tehetik magukévá a kijelölt pedagógusok, adminisztrációval foglalkozó munkatársak. A szolgáltatásra a Taninform Kistelepülési Csomagot igénylő felhasználók jogosultak. Amennyiben jogosult a szolgáltatás igénybe vételére, kérem, hogy az alábbiakban regisztráljon. Bejelentkezését a Taninform munkatársai fogadják, és tájékoztatják a Taninform Kistelepülési Csomag részletes szolgáltatásairól. A szolgáltatásra jogosult felhasználók a regisztrációt követően letölthetik a Taninform távoktatási anyagait a weboldalról, illetve igény esetén CD-n is eljuttatjuk a segédanyagokat.
 
 
 
 
 
Kereshető változat: http://gyik.taninform.hu/

 

 

Gyors belépés
OM azonosítóval:

OM azonosító:


Vagy válassza ki intézményét


(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Zrt., 2003-2010. Minden jog fenntartva.