Taninform
2020. április 02., csütörtök Áron napja


 
 
 

Cégünk biztonságos üzemeltetést tesz lehetővé a legmostohább körülmények közt is. A nagyfokú adatbiztonságot a legfelkészültebb szakemberek nyújtják. A szoftver esetleges hibáit folyamatosan és minden felhasználó számára javítjuk. A rendszer továbbfejlesztése során az újabb verziókat munkatársaink központilag telepítik, így az átállás felhasználó számára észrevétlenül történhet.
 
Az 1990-ben alapított pedagógiai szakmai folyóiratot, térítésmentesen juttatjuk el az intézményfenntartók részére. A Taninform szoftver használói számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy az intézmények bemutatkozhassanak az egyedülálló, 9500 példányban megjelenő, az ország valamennyi közoktatási intézményébe eljutó Új Katedrában.
 
A tutori szolgáltatás célja a felhasználói igények minél magasabb szintű kiszolgálása, személyes kapcsolattartón keresztül. A szolgáltatás igénybe vételére a Taninform Gyémánt felhasználói jogosultak. A tutor személyes segítséget nyújt a felhasználóknak a Taninform szoftver használatának bevezetésében, a használat feltételeinek kialakításában. A szolgáltatás révén személyes és helyszíni konzultációt biztosítunk. Amennyiben jogosult a szolgáltatás igénybe vételére, kérjük, hogy az alábbiakban regisztráljon. Bejelentkezését a Taninform munkatársai fogadják, és kezdeményezik a kapcsolatfelvételt, hogy Ön a szoftverrel kapcsolatos kérdésekre személyesen kapjon választ.
 

 

Gyors belépés
OM azonosítóval:

OM azonosító:


Vagy válassza ki intézményét


(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Zrt., 2003-2010. Minden jog fenntartva.