Taninform
2020. április 02., csütörtök Áron napja


 
 
 

 
A korábban már egyéb rendszerekben rögzített adataikból igyekszünk minél többet a Taninform adatbázisába átemelni.
 
A Taninform szoftver minden megrendelője részére ingyenesen felhasználói kézikönyvet biztosítunk, mely elektronikus formában is letölthető a www.taninform.hu weboldal Segédanyagok menüpontjában elérhető Kézikönyvek almenüpontban.
 
A Taninformban tárolt adatokat a rögzítés pillanatától a legkorszerűbb mentési technológiák védik, így az egyébként rendkívül költségigényes archiválás a legkisebb felhasználók számára is elérhetővé válik. A szoftver lehetővé teszi, hogy évek múltával is bármely kimutatás ugyanúgy hozzáférhető, mint az elkészítés pillanatában. Az elektronikus archiválás a nagyobb intézményeknél jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.
 
Hírlevelünk havi rendszerességgel e-mailben tájékoztatja a programot használó intézményeket és fenntartókat az aktuális frissítésekről és a program új részeiről. Olvashat benne oktatással, tanügyigazgatással, képzésekkel, szakmai szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat.
 
Bővebb felvilágosítást ügyfélszolgálatunkon kérhet a (06-30) 633-97-49-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@taninform.hu email címen.

Lehet nappal vagy éjszaka, tartózkodhat az intézményben, otthon vagy akár külföldön is, a Taninform nyújtotta szolgáltatások az Internetnek köszönhetően szinte korlátok nélkül elérhetők.
 

 

Gyors belépés
OM azonosítóval:

OM azonosító:


Vagy válassza ki intézményét


(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Zrt., 2003-2010. Minden jog fenntartva.