Taninform
2021. május 15., szombat Zsófia, Szonja napja


 
 
 

A következő hibaüzenetet kaptam, mi a teendőm? "A bejelentkezési azonosító nem létező foglalkoztatott nevére hivatkozik! Kérem, jelezze a hibát a rendszer-adminisztrátornak!"
Válasz: Amennyiben admin vagy felhasználói jogosultsággal rendelkező felhasználó bejelentkezésénél kapta a fenti hibaüzenetet, úgy törölték az intézményi adminisztrátort és/vagy a fenntartói hozzáférést. A megoldással kapcsolatban keresse Ügyfélszolgálatunkat az 52/542-442-es telefonon vagy az ugyfelszolgalat@taninform.hu címen. Amennyiben nem admin jogosultággal rendelkező felhasználó bejelentkezésénél kapja a fenti hibaüzenetet, akkor az admin jogosultsággal belépve újra hozzá kell rendelni egy foglalkoztatottat a hibaüzenetet adó felhasználói fiókhoz.
 
Szeretnék nyelvórákat felvinni, de nem tudom, hogy hol lehetne a tanárt tanórához rendelni!
Válasz: A Foglalkoztatottak adatai/Foglalkoztatottak szakmai képzettsége/Szakképesítés fülön tudja venni, hogy a tanár milyen órákat taníthat (milyen szakképesítései vannak), majd a Oktatásszervezés/Tantárgyfelosztás/Tantárgyfelosztás készítése táblázattal fülön tudja a tanórához a tanárt hozzárendelni.
 
Hogyan tudom a táblázatokban látható sorok számát növelni?
Válasz: A Rendszeradminisztráció/Jogosultsági beállítások/Beállítások fülön belül tudja a sorok számát 10-40ig állítani, a könnyebb átláthatóság kedvéért. Ugyanitt tudja megadni azt az alapértelmezett települést is, amely alapértelmezettként minden helységnévként meg fog jelenni a programban.
 
Egy biztonsági figyelmeztetés minden tanuló vagy foglalkoztatott felvitelénél megjelenik. Nincs arra lehetőség, hogy ezt valahogyan ki tudjam kapcsolni?
Válasz: Természetesen van rá lehetőség: a böngésző (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Netscape) Internet beállítását kell módosítani, pl. Internet Explorer esetén: Eszközök/Internet beállítások/biztonság/Kevert taralom részt kell engedélyezni. Ekkor az előugró ablak nem fog megjelenni minden egyes adat felvitelénél.
 
Lehet-e listát lekérdezni és nyomtatni a Taninformból?
Válasz: Természetesen lehet, minden oldalon van lehetőség exportálni táblázatot és ezt utána ki is lehet nyomtatni (ezen kívül a Riport funkció segítségével lehetőség van többféle szűrési feltétel alapján adatokat tartalmazó táblázatokat készíteni és nyomtatni).
 
 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13

 

Gyors belépés
OM azonosítóval:

OM azonosító:


Vagy válassza ki intézményét


(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Zrt., 2003-2010. Minden jog fenntartva.