Taninform
2021. május 15., szombat Zsófia, Szonja napja


 
 
 

Hogyan lehet osztálynévsort nyomtatni?
Válasz: Tanulói adatok/Tanulói alapadatok/Riport ikonra kattintva lehet olyan riportot választani (tanulók osztályok szerint), amiben egy osztály listáját láthatja. Ebben a tanuló neve, Anyja neve és Születési helye szerepel.
Tanulói adatok/Tanulói alapadatok/Keresés ikonra kattintva, ha az osztályhoz beírja, amelyikre kíváncsi akkor arról az osztályról fog látni egy listát. Ezt *.xls formátumban ki is tudja nyomtatni, amiben a tanulók összes felvitt adatai szerepelnek.
 
Osztályfőnököt nem tudok osztályhoz felvenni? Hogyan tudom ezt a problémát megoldani?
Válasz: Ahhoz, hogy osztályfőnököt tudjon felvenni az adott osztályhoz, először álláshelyeket kell létrehoznia (Intézményi adatok; javasolt pedagógusi, pedagógiai/nevelési munkát segítő és nem pedagógusi álláshelyet a kívánt mennyiségben felvenni), majd ezeket tanévhez kell rendelni. Ezután a foglalkoztatottnak jogviszonyt és munkakört kell felvenni, ekkor már az osztályhoz hozzá lehet rendelni az osztályfőnököt (Munkaügy/Foglalkoztatottak munkaköri adatai/Munkakör és Jogviszony fül).
 
A könyvtári könyvek adatait nem tudjuk beimportálni, mert a kiadót nem fogadja el a program.
Válasz: Azon kiadókat nem tudja importálni, amelyek alapállapotként nem szerepelnek a programban. A hiányzó kiadókat a Rendszeradminisztráció/Kódtáblák szerkesztése menüben fel tudja vinni. Ezután az importálást el tudja végezni. Ügyeljen arra, hogy a kódtáblában pontosan szerepeljen az a kiadónév, amely a beimportálandó táblázatban szerepel.
 
Hogyan tudok egy tanulót egyszerre több csoporthoz hozzárendelni?
Válasz: A tanuló csoporthoz rendelésénél a csoporthoz rendelt osztályok névsoránál ki kell venni a pipát, ekkor el tudja végezni a kért műveletet.
 
A www.kir.hu oldalról letöltöttük magunknak a tanulói és a foglalkoztatotti excel file-t, mégsem tudjuk azt importálni. Mi lehet ennek az oka?
Válasz: Az import funkció részletes leírása megtalálható a www.taninform.hu oldalon, amelyben részletezve vannak azok a hibák, amelyek tipikusan előfordulhatnak minden felhasználónál (amennyiben nem tudja importálni az adatokat, keresse Ügyfélszolgálatunkat az 52/541-442-es telefonszámon).
 
Hol lehet tanulói adatot módosítani?
Válasz: A Tanulói adatok/Tanulói alapadatokban lehet módosítani az adatokat a névre kattintva.
 
 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13

 

Gyors belépés
OM azonosítóval:

OM azonosító:


Vagy válassza ki intézményét


(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Zrt., 2003-2010. Minden jog fenntartva.